Nieuwsbrieven

Home / Nieuwsbrieven

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze leden en andere geïnteresseerden. Op deze pagina kunt u de nieuwsbrieven van de afgelopen tijd bekijken en uzelf aanmelden om onze digitale nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen.

Nieuwsbrief archief

 • Nieuwsbrief februari 2020

  In deze Nieuwsbrief staan weer de nodige interessante artikelen, Anneke Hoeijmans en Charles Boissevain stellen zich als nieuwe bestuursleden, verder informatie over de lezing van 20 februari, daarnaast een update over de Heemprijs 2019 en een artikel over de Jumboactie.

 • Nieuwsbrief december 2019

  In deze  nieuwsbrief. Schenken wij in eerste instantie aandacht aan het plotseling overlijden van ons bestuurslid John Putmans.

  Verder stelt het gilde ‘Broederschap van Onser Liever Vrouwe’ zich voor en sturen wij u de informatie over de lezing op donderdag 19 december a.s. met als onderwerp ‘Arm en Rijk in Oirschot’. Deze lezing wordt verzorgd door Anton Neggers. En niet te vergeten: wij hebben de vooraankondiging opgenomen van het Jumbo project dat in januari 2020 van start gaat!

 • Nieuwsbrief november 2019

   

  Naast het gebruikte voorwoord van de voorzitter, ruime aandacht voor het St. Jorisgilde. Tevens wordt stilgestaan bij de lezing “De omgang met een psychische stoornis in vroeger tijd ” van 21 november.  Verder wordt de stand van zaken van het project “Bijnamen” gegeven.

 • Nieuwsbrief okt 2019

  De nieuwsbrief oktober 2019  waarin onder andere gilde Sancta Barbara zich voorstelt. Ook treft u de informatie aan over de lezing op 17 oktober a.s. Dit keer vindt deze plaats in de Harmoniezaal bij de Burgemeester.

  Jan Kuijpers heeft het verslag gemaakt over de studiereis. En Ad van Zelst heeft een mooie foto-impressie gemaakt van deze dag. U vindt een link naar YouTube waarop de foto’s te vinden zijn.

 • Nieuwsbrief sep 2019

  In deze Nieuwsbrief wordt Gilde Sint Sebastiaan besproken.