Nieuwsbrieven

Home / Nieuwsbrieven

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze leden en andere geïnteresseerden. Op deze pagina kunt u de nieuwsbrieven van de afgelopen tijd bekijken en uzelf aanmelden om onze digitale nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen.

Nieuwsbrief archief

 • Nieuwsbrief december 2021

  De nieuwsbrief december 2021 aan, met daarin o.a. de informatie over de lezing die op zaterdag 18 december a.s. om 14.00 uur plaatsvindt. Denkt u aan vooraf aanmelden? Ook graag het aantal deelnemers vermelden.

  We zijn op zoek naar hulp bij het scannen van foto’s en bidprentjes. Heeft u interesse, dan horen we dat graag!

 • Nieuwsbrief november 2021

  In de nieuwsbrief november 2021 aan, met daarin o.a. een terugblik op onze jubileum dag en de informatie over de lezing op 18 november.

 • Nieuwsbrief oktober 2021

  De nieuwsbrief oktober 2021, met de nodige leuke en informatieve artikelen.

 • Nieuwsbrief september 2021

  De nieuwsbrief september 2021 aan met daarin weer de nodige interessante en leuke artikelen.

   

 • Nieuwsbrief augustus 2021

  De  nieuwsbrief augustus 2021 aan met daarin weer de nodige interessante en leuke artikelen.

  Eén daarvan is een artikel van de reiscommissie over de kleine studiereis op 18 september a.s. In de onlangs verstuurde enquête werd gesproken over een bezoek aan de LocHal in Tilburg, maar door omstandigheden is dit gewijzigd in een bezoek aan het Textielmuseum in Tilburg. Ook de moeite waard natuurlijk.

  Verder willen we vast een aantal evenementen onder de aandacht brengen: de jaarvergadering, ons 70 jarig jubileum en de geplande lezingen in het najaar. Hierover volgt nog nadere informatie, maar als u wilt kunt u de data nu alvast noteren.

 • Nieuwsbrief juli 2021

  Zoals het er nu uitziet, kunnen we na de zomer weer langzaamaan onze activiteiten oppakken.  Denk aan openstelling van de heemkamer, onze jaarvergadering, een aantal lezingen. We kijken er naar uit! Meer informatie hierover treft u in de nieuwsbrief aan.
  Zoals de laatste maanden gebruikelijk, geeft Charles Boissevain een update van de voortgang inventarisatie archiefmateriaal en documentatie.

 • Nieuwsbrief juni 2021

  Naast het voorwoord door Anton Neggers geeft Charles Boissevain een update over de voortgang van de inventarisatie van ons archief en Arthur de Vries heeft een artikel geschreven over de heemkundige boeken die via ’t Bint worden aangeboden.
  Gelukkig kunnen we eindelijk wat positiever nieuws vermelden over de activiteiten van de heemkundekring die we weer langzaam maar zeker (binnen de coronaregels) kunnen opstarten. Daarover treft u ook een artikel aan.

 • Nieuwsbrief mei 2021

  Hierin treft u een aantal mededelingen aan vanuit het bestuur van onze heemkundekring en een update over de inventarisatie van het archiefmateriaal en de documentatie. Ook is er een artikel opgenomen over de route Groene Corridor.

 • Nieuwsbrief april 2021

  Beste Heemvrienden, hier de Nieuwsbrief van april 2021