Nieuwsbrieven

Home / Nieuwsbrieven

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze leden en andere geïnteresseerden. Op deze pagina kunt u de nieuwsbrieven van de afgelopen tijd bekijken en uzelf aanmelden om onze digitale nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen.

Nieuwsbrief archief

 • Nieuwsbrief september 2020

  Hierin staat o.a. de procedure rondom de openstelling van de heemkamer en deelname aan de lezingen i.v.m. de corona-richtlijnen.
  Daarnaast treft u de informatie aan over de lezing op 15 oktober a.s. en hebben we twee oproepen geplaatst: eentje voor technische ondersteuning tijdens de lezingen en eentje van Arthur de Vries over ‘Oirschot in het klein’.

 • Nieuwsbrief juli 2020

  D e nieuwsbrief juli 2020. Hierin staat o.a. een vraag van Charles Boissevain om (nog meer) informatie te verzamelen over NV ENTA Confectiefabrieken. Ook treft u informatie aan over het openstellen van de heemkamer en oppakken van activiteiten van de heemkundekring na 1 september a.s.

 • Nieuwsbrief juni 2020

  De nieuwsbrief juni 2020 , het is wederom een korte versie: zoals u weet zijn er momenteel weinig of geen activiteiten, lezingen e.d. te melden.

 • Nieuwsbrief mei 2020

  Deze nieuwsbrief is anders dan u van ons gewend bent, doordat er nog steeds geen lezingen zijn waarover we informatie kunnen geven en ook over de studiereis is niets te melden.

  Maar toch staan er weer leuke en interessante artikelen in.
  – Anton Neggers heeft een artikel geschreven over eerdere epidemieën.
  – Speciaal voor onze leden hebben we een actie om dubbele plaatjes van de Jumbo te ruilen. De procedure hiervoor staat in deze nieuwsbrief.

 • Nieuwsbrief april 2020

  De nieuwsbrief van april 2020, met een voorwoord van Anton Neggers en verder uiteraard geen activiteiten.