Nieuwsbrieven

Home / Nieuwsbrieven

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze leden en andere geïnteresseerden. Op deze pagina kunt u de nieuwsbrieven van de afgelopen tijd bekijken en uzelf aanmelden om onze digitale nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen.

Nieuwsbrief archief

 • Nieuwsbrief november 2019

   

  Naast het gebruikte voorwoord van de voorzitter, ruime aandacht voor het St. Jorisgilde. Tevens wordt stilgestaan bij de lezing “De omgang met een psychische stoornis in vroeger tijd ” van 21 november.  Verder wordt de stand van zaken van het project “Bijnamen” gegeven.

 • Nieuwsbrief okt 2019

  De nieuwsbrief oktober 2019  waarin onder andere gilde Sancta Barbara zich voorstelt. Ook treft u de informatie aan over de lezing op 17 oktober a.s. Dit keer vindt deze plaats in de Harmoniezaal bij de Burgemeester.

  Jan Kuijpers heeft het verslag gemaakt over de studiereis. En Ad van Zelst heeft een mooie foto-impressie gemaakt van deze dag. U vindt een link naar YouTube waarop de foto’s te vinden zijn.

 • Nieuwsbrief sep 2019

  In deze Nieuwsbrief wordt Gilde Sint Sebastiaan besproken.

 • Nieuwsbrief juni 2019

  In deze Nieuwsbrief wordt stilgestaan bij o.a. 75 bevrijding van Oirschot en 200 jaar Best.

 • Nieuwsbrief januari 2019

  In deze nieuwsbrief een leuk voorwoord door Anton Neggers over het bezoek van leerlingen van basisschool de Korenbloem aan onze heemkamer. Verder is o.a. een mooi volksverhaal als kerstvertelling opgenomen. Ook treft u een reminder aan voor de jaarvergadering op donderdag 17 januari a.s. om 20.00 uur bij het Vrijthof.