Nieuwsbrieven

Home / Nieuwsbrieven

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze leden en andere geïnteresseerden. Op deze pagina kunt u de nieuwsbrieven van de afgelopen tijd bekijken en uzelf aanmelden om onze digitale nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen.

Nieuwsbrief archief

 • Nieuwsbrief februari 2021

  De nieuwsbrie van februari 2021 waarin staat dat de lezing van 18 feb 2021 door de lockdown en avondklok helaas niet door kan gaan. Ook blijft de Heemkamer voorlopig gesloten.

 • Nieuwsbrief januari 2021

  Allereerst wil het bestuur van heemkundekring De Heerlijkheid Oirschot u een goed en gezond 2021 toewensen. We hopen dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten bij de heemkamer, lezingen of andere activiteiten.
  In de nieuwsbrief januari 2021 aan met daarin weer diverse interessante artikelen.

 • Nieuwsbrief december 2020

  De nieuwsbrief december 2020.  U treft hierin o.a. een artikel over de toneelvereniging Sancta Maria aan en een vermelding over de plaatjes van het Jumbo boek en de genomineerden voor de heemprijs.

   

  Verder moeten we u mededelen dat de lezing op 17 december niet door kan gaan door de corona maatregelen. Maar ook hebben we besloten dat we de jaarvergadering niet in januari 2021 kunnen houden omdat rond half januari 2021 pas bekend zal zijn hoe het verdere verloop is van deze maatregelen. We houden u uiteraard op de hoogte.

 • Nieuwsbrief november 2020

  De nieuwsbrief november 2020. Hierin besteden we dit keer aandacht aan de activiteiten van onze heemkundekring ‘achter de schermen’ waaronder het actualiseren van de website en het reorganiseren van ons fysieke archief.

  Door de huidige coronamaatregelen is de heemkamer voorlopig gesloten en ook de lezing van november is geannuleerd. Wat we met de lezing in december kunnen doen is op dit moment nog niet duidelijk, maar we houden u tijdig op de hoogte of deze door kan gaan

 • Nieuwsbrief oktober 2020

  De nieuwsbrief van oktober 2020. Hierin staat onder andere een artikel van Charles Boissevain over het archief van het ‘onderling veefonds Oirschot/Straten’ .  Ook gaan we weer deelnemen aan de actie van Rabo ClubSupport 2020. We zouden het fijn vinden wanneer u op ons project gaat stemmen!

  Verder hebben we nogmaals de informatie over de lezing op 15 oktober a.s. opgenomen. In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen is het aantal bezoekers teruggebracht van maximaal 50 naar 30. We hebben dit aantal nog niet bereikt: u kunt zich nog aanmelden.