Nieuwsbrieven

Home / Nieuwsbrieven

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze leden en andere geïnteresseerden. Op deze pagina kunt u de nieuwsbrieven van de afgelopen tijd bekijken en uzelf aanmelden om onze digitale nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen.

Nieuwsbrief archief

 • Nieuwsbrief april 2021

  Beste Heemvrienden, hier de Nieuwsbrief van april 2021

 • Nieuwsbrief maart 2021

  De nieuwsbrief van maart 2021.Charles Boissevain geeft hierin een update over de archiefwerkzaamheden en doet de redactie van Van den Herd een oproep om kopij aan te leveren. Verder delen we u mede dat de lezing van maart niet door kan gaan vanwege de lockdown . Ook is besloten om de lezing van april op voorhand te annuleren. Hopelijk komt er snel verandering en kunnen we in de nieuwsbrief andere berichten melden.

   

 • Nieuwsbrief februari 2021

  De nieuwsbrief van februari 2021 waarin staat dat de lezing van 18 feb 2021 door de lockdown en avondklok helaas niet door kan gaan. Ook blijft de Heemkamer voorlopig gesloten.

 • Nieuwsbrief januari 2021

  Allereerst wil het bestuur van heemkundekring De Heerlijkheid Oirschot u een goed en gezond 2021 toewensen. We hopen dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten bij de heemkamer, lezingen of andere activiteiten.
  In de nieuwsbrief januari 2021 aan met daarin weer diverse interessante artikelen.

 • Nieuwsbrief december 2020

  De nieuwsbrief december 2020.  U treft hierin o.a. een artikel over de toneelvereniging Sancta Maria aan en een vermelding over de plaatjes van het Jumbo boek en de genomineerden voor de heemprijs.

  Verder moeten we u mededelen dat de lezing op 17 december niet door kan gaan door de corona maatregelen. Maar ook hebben we besloten dat we de jaarvergadering niet in januari 2021 kunnen houden omdat rond half januari 2021 pas bekend zal zijn hoe het verdere verloop is van deze maatregelen. We houden u uiteraard op de hoogte.

 • Nieuwsbrief november 2020

  De nieuwsbrief november 2020. Hierin besteden we dit keer aandacht aan de activiteiten van onze heemkundekring ‘achter de schermen’ waaronder het actualiseren van de website en het reorganiseren van ons fysieke archief.

  Door de huidige coronamaatregelen is de heemkamer voorlopig gesloten en ook de lezing van november is geannuleerd. Wat we met de lezing in december kunnen doen is op dit moment nog niet duidelijk, maar we houden u tijdig op de hoogte of deze door kan gaan