Nieuwsbrieven

Home / Nieuwsbrieven

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze leden en andere geïnteresseerden. Op deze pagina kunt u de nieuwsbrieven van de afgelopen tijd bekijken en uzelf aanmelden om onze digitale nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen.

Nieuwsbrief archief

 • Nieuwsbrief juni 2020

  De nieuwsbrief juni 2020 , het is wederom een korte versie: zoals u weet zijn er momenteel weinig of geen activiteiten, lezingen e.d. te melden.

 • Nieuwsbrief mei 2020

  Deze nieuwsbrief is anders dan u van ons gewend bent, doordat er nog steeds geen lezingen zijn waarover we informatie kunnen geven en ook over de studiereis is niets te melden.

  Maar toch staan er weer leuke en interessante artikelen in.
  – Anton Neggers heeft een artikel geschreven over eerdere epidemieën.
  – Speciaal voor onze leden hebben we een actie om dubbele plaatjes van de Jumbo te ruilen. De procedure hiervoor staat in deze nieuwsbrief.

 • Nieuwsbrief april 2020

  De nieuwsbrief van april 2020, met een voorwoord van Anton Neggers en verder uiteraard geen activiteiten.

 • Nieuwsbrief maart 2020

  In deze Nieuwsbrief gaat de voorzitter in op de buitengewone ledenvergadering van 20 februari  2020;  de lezing van 19 maart a.s.  “De archeologie van stad en platteland in De Kempen  1100 tot 1650” door Nico Arts ; tijdelijke aannamestop archief Heemkundekring;

 • Nieuwsbrief februari 2020

  In deze Nieuwsbrief staan weer de nodige interessante artikelen, Anneke Hoeijmans en Charles Boissevain stellen zich als nieuwe bestuursleden, verder informatie over de lezing van 20 februari, daarnaast een update over de Heemprijs 2019 en een artikel over de Jumboactie.