Erfgoedcentrum

De Ravenpoort

Wij zijn gehuisvest in Erfgoedcentrum ‘de Ravenpoort’, Dekanijstraat 10, 5688 AR Oirschot. Onze studiezaal is ingericht met moderne voorzieningen en voor wie wil mijmeren is er ‘de goei kamer’.

Vanaf maandag 7 maart as. is de heemkamer weer open van 18.30 tot 21.00 uur zonder beperkingen!
Behalve in de maanden juli en augustus.
Elke tweede woensdag van de maand tussen 10.30 – 12.00 uur bent u van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar bij te buurten, een tijdschrift door te bladeren of uw verhalen over het vroegere Oirschot te vertellen. Het bestuur zal u bijpraten met de laatste
nieuwtjes bij de Heemkundekring De Heerlijkheid Oirschot. U hoeft zich niet aan te melden. Zo geven we ook de leden die de avondbijeenkomsten niet meer bijwonen toch de gelegenheid om van de heemkunde profijt te hebben.
Welkom! De woensdagen zijn: 13 april, 11 mei en 8 juni. Daarna weer op 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december.

Nu de coronamaatregelen verregaand zijn versoepeld geldt er geen maximum meer voor het aantal bezoekers, ook het mondkapje en de 1,5 meter afstand komen te vervallen. Wel geldt nog steeds de regel om bij klachten thuis te blijven!
Het doet ons veel plezier dat de beperkende maatregelen zijn opgeheven en we u weer als vanouds in de heemkamer kunnen ontvangen.

 

 

 

 

 

 

0 Foto’s
0 Boeken
0 Bidprentjes
0 Documenten
0 Video’s
0 Audio