Laden Evenementen
17
september
zaterdag

Grote Studiereis naar België

17 september

Heemkundekring ‘De Heerlijkheid Oirschot’ kent naast lezingen ook studiereizen. Jaarlijks wordt door de reiscommissie zowel een grote als een kleine studiereis ge-organiseerd. Het doel van de studiereizen is steeds het bestuderen c.q. onder-zoeken van het heemkundig terrein. In de grote studie-reis worden heemkundig interessante objecten be-zocht die wat verder weg zijn gelegen. Grote Studiereis 2019

In 2019 vond de grote studiereis plaats in september en stond die in het teken van 75 jaar bevrijding. We togen met een volle bus eerst naar Oosterbeek, waar we het indrukwekkende Airborne-mu-seum en de oorlogsbegraafplaats bezochten, en vervolgens naar Groesbeek naar het pas geopende Vrijheidsmuseum.

In 1920 en 1921 kwam de grote studiereis vanwege Corona jammer genoeg te vervallen. Dit jaar is de buitenlandse reis gepland in de maand september.
Ten tijde van de samenstelling van dit Jaarprogrammaboekje was het reisplan nog niet bekend. Zeker is in ieder geval dat de grote studiereis gepland is op 17 september 2022 en naar België gaat. De rest blijft nog even geheim.

Zodra over de reis meer bekend is, leest u dit in de Nieuwsbrief.

Details
Date: 17 september
Evenement CategoryStudiereizen
Locatie
Locatie: België
Adres: België
Organisator
Organizer Name: Heemkundekring de Heerlijkheid Oirschot
Email: