Geef ons je stem voor Rabo Club Support 2020

Heemkundekring De Heerlijkheid Oirschot doet ook dit jaar weer mee met Rabo Club Support 2020. Net als eerdere jaren kan iedereen die lid is van de Rabobank zijn stem uitbrengen op diverse Oirschots clubs waarvan de heemkundekring er eentje is. Als bestedingsdoel heeft het bestuur het project Grenspalen gekozen. Vanuit het project Grenspalen zijn in het verleden alle oude grenspalen en grensmarkeringen van Oirschot hersteld en een aantal nieuwe palen geplaatst. Ook werd een fiets- en wandelroute van ca 65 km ontworpen die langs alle grenspunten voert.

In 2020 is de werkgroep gestart met een update waarbij de hele route wordt nagelopen en daar waar nodig herstelwerkzaamheden worden verricht. Tevens worden alle grenspalen voorzien van nieuwe naamplaatjes. Daarnaast wordt een nieuw aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk informatieboekje uitgegeven compleet met plattegrond, routebeschrijving en interessante historische achtergronden.
Zo wil Heemkundekring De Heerlijkheid Oirschot bij inwoners en toeristen de interesse voor dit deel van het unieke cultureel historisch erfgoed stimuleren.
Als u de Heemkundekring ‘De Heerlijkheid Oirschot’ wilt helpen om het bestedingsdoel te realiseren ga dan tussen 5 en 25 oktober a.s. naar de website van de Rabobank : www.rabobank.nl/clubsupport en breng uw stem uit op de heemkundekring.

Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag, dus iedere stem telt!

Alvast bedankt voor uw steun!