Laden Evenementen
13
november
zaterdag

Mogelijk zaterdag 13 november a.s. Kleine studiereis Textielmuseum Tilburg

13 november | 13:30 - 18:00

Als alles meezit voor wat betreft corona en de overheid ons geen nieuwe beperkingen oplegt, gaan we zaterdag
13 november 2021 weer van start met onze jaarlijkse kleine excursie. Aanvankelijk zou die bestaan uit een bezoek aan de LocHal maar die is tegenwoordig voor iedereen vrij te bezichtigen en gratis rondleidingen worden er niet meer gegeven hetgeen voor ons reden was hiervan af te zien.

Als alternatieve bestemming is gekozen voor het Textielmuseum.
Zoals waarschijnlijk bekend heeft Tilburg een uniek en vermaard Textielmuseum. Bijzonder passend in de historie van die Textielstad. Een museum met uitstraling. Het kreeg zelfs het predicaat: Museum van het jaar 2017. De reiscommissie heeft zich ter plaatse georiënteerd omtrent de mogelijkheden en we zijn er
zeer enthousiast over.

Helaas hebben wij van de reiscommissie bericht ontvangen dat het Textielmuseum ons vanwege het feit dat de 1,5 meter maatregel nog steeds van kracht is niet kan ontvangen!
Hierdoor zijn we jammer genoeg genoodzaakt de kleine studiereis voorlopig even uit te stellen. Zodra de 1,5 meter maatregel wordt opgeheven zijn wij van harte welkom voor een bezoek in het Textielmuseum.
We wachten even de eerstvolgende persconferentie van de overheid af waarin we te horen te krijgen wanneer dat precies het geval is. Daarna neemt de reiscommissie contact op met het Textielmuseum over een nieuw in te plannen datum voor het bezoek. Alle leden die zich voor de kleine studiereis hebben opgegeven worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de stand van zaken

Details
Date: 13 november
Time: 13:30 - 18:00
Locatie
Locatie: Textielmuseum Tilburg
Adres: Goirkestraat 96
Tilburg, 5046GN T

+ Google Maps
Phone: 013 5367475
Organisator
Organizer Name: Heemkundekring de Heerlijkheid Oirschot
Email: